hh
Proteinbutik

Better you

Better You AB är ett företag som har hand om naturliga kosttillskott och fräscha träningskläder m.m. De har produkter inom protein också. När man styrketränar behöver man protein för att musklerna ska växa. De har ett sortiment med ärtprotein och vassleprotein. De har laktosfritt vassleprotein även om du är allergisk mot laktos. De har även produkter med vitaminer/mineraler såsom Magnesium som behövs när man tränar hårt. De har allt möjligt inom träning, proteinbars, smoothie, BCAA osv.

Sortering:
1 av 4

Better You är ett brittiskt hälsomärke som erbjuder ett brett utbud av naturliga kosttillskott och välbefinnande produkter. Märket är känt för sina högkvalitativa produkter och deras fokus på hälsa och välbefinnande.

Historia

Better You grundades år 2005 av Andrew Thomas, som ville skapa ett märke som erbjöd högkvalitativa kosttillskott med naturliga ingredienser. Märket har vuxit sedan dess och idag är Better You en av Storbritanniens ledande aktörer inom hälsoprodukter.

Produkter

Better You erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive vitaminer, mineraler, aminosyror och oljor. Deras produkter är designade för att hjälpa till att förbättra hälsan och välbefinnandet hos användarna. Märket erbjuder också produkter som är specifikt riktade till vuxna, barn och gravida kvinnor.

Innehåll

Better You produkter är gjorda med naturliga ingredienser och utan onödiga tillsatser eller konserveringsmedel. Märket är också känt för sin användning av ingredienser som är certifierade ekologiska eller biodynamiska.

Fördelar med att använda Better You:

  • Naturliga ingredienser: Better You använder endast naturliga ingredienser i sina produkter, vilket gör dem mer lätta att ta upp och bättre för kroppen.
  • Brett utbud av produkter: Better You erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive kosttillskott, välbefinnande produkter och oljor, för att hjälpa till att förbättra hälsan och välbefinnandet.
  • Certifierade av olika organisationer: Better You certifieras av olika organisationer, vilket ger konsumenterna förtroende för deras produkter.
  • Engagemang för hållbarhet: Better You är engagerade i hållbarhet och miljövänlighet, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för de som vill ta hand om sin hälsa samtidigt som man tänker på miljön.
  • Lätt att använda: Better You produkter är lätta att använda och gör det enkelt för konsumenter att få det de behöver för att förbättra hälsan och välbefinnandet.
  • Populära produkter: Deras magnesium spray och vitamin D tillskott är några av deras mest populära produkter och är bra för många kroppsfunktioner.

Certifieringar

Better You är en etablerad aktör inom hälsa och välbefinnande, och deras produkter är certifierade av flera organisationer som specialiserat sig på hälsoprodukter. Märket är certifierat av Soil Association, The Vegan Society och The Vegetarian Society.

Framgångar

Better You har vuxit kraftigt under årens lopp och är idag ett välkänt varumärke inom hälsoprodukter i Storbritannien. Deras produkter finns tillgängliga i flera stora livsmedelskedjor och hälsokostbutiker och har också etablerat sig på den internationella marknaden. Märket har också fått många utmärkelser för sina produkter och sin hållbarhet, inklusive "Editor's Choice" från Health Food Business Magazine.
Better You är ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter och sitt fokus på hälsa och välbefinnande. Deras bretta utbud av naturliga kosttillskott och välbefinnande produkter, som är gjorda med naturliga ingredienser och certifierade av olika organisationer, gör dem till ett föredraget val för många konsumenter.

En av deras mest populära produkter är deras magnesiumspray, som är enkel att använda och snabbt absorberas av kroppen. Magnesium är en viktig mineral för många kroppsfunktioner, inklusive muskelfunktion, nervfunktion och benhälsa, och det kan vara svårt att få tillräckligt med det genom kosten ens.

Better You erbjuder också ett brett utbud av vitaminer och mineraler för att hjälpa till att fylla eventuella luckor i kosten. Deras vitamin D-tillskott är ett populärt val, eftersom vitamin D är viktigt för immunsystemet och benhälsan. Deras B-vitamin tillskott är också ett bra val för många, eftersom B-vitaminer är viktiga för energi metabolism och nervfunktion.

Better You erbjuder också en rad oljor och oljebaserade produkter för att hjälpa till att förbättra hud- och hårhälsan. Deras fiskolja är ett bra val för de som vill förbättra hjärt- och hjärnhälsan, eftersom den är rik på omega-3 fettsyror. Deras kokosolja är också ett bra val för hud- och hårhälsan, eftersom den är rik på mättade fettsyror och kan hjälpa till att förbättra hudens fuktbalans.

Better You är också känt för sitt engagemang för hållbarhet och miljövänlighet. De använder endast förnybara energikällor för sin produktion och deras förpackningar är gjorda av återvinningsbara material.

Sammanfattningsvis är Better You ett hälsomärke som erbjuder högkvalitativa produkter gjorda med naturliga ingredienser. Deras bretta utbud av kosttillskott och välbefinnande produkter är designade för att hjälpa till att förbättra hälsan och välbefinnandet hos användarna. Deras engagemang för hållbarhet och miljövänlighet gör dem till ett ansvarsfullt val för de som vill ta hand om sin hälsa samtidigt som man tänker på miljön.