hh
Proteinbutik

Nocco

Nocco är ett märke där BCAA (grenade aminosyror) som innehåller vitaminer och aminosyror som hjälper din återhämtning efter träning. Det finns BCAA som innehåller koffein men finns även utan koffein som man föredrar det istället. Det finns många olika smaker som hallon/ citron som är koffeinfri.

Nocco har sålts i hela Sverige och det är den populäraste BCAA-drycken. BCAA- dryckerna har olika mängd i sig. Mest mängd är 5000 BCAA.
En nyhet för i år är att det har kommit en isglass i BCAA som endast innehåller 21 kcal per glass. Det finns 3 olika smaker, en i Cola, ICE POP Caribbean, ICE POP Carnival. De är dessutom sockerfria. Innehåller sötningsmedel.

Sortering:
1 av 5

Nocco - En energidryck med koffein och BCAA

Vad är Nocco?

Nocco är en energidryck med koffein och BCAA (aminosyror). Den är tillverkad av det svenska företaget Nocco och finns i flera olika smaker som exempelvis: cola, träningsdryck, Citrus, tropical, Berry osv. Nocco är en populär dryck bland träningsentusiaster och personer som söker ett koffeinboost för att hålla sig vaken och alert under långa arbetspass eller träning.

Varför ska man dricka Nocco?

Nocco innehåller koffein som är ett naturligt uppiggande medel som kan hjälpa till att öka koncentrationen och ge mer energi. BCAA (branched chain amino acids) är en grupp av aminosyror som spelar en viktig roll för muskeluppbyggnad och återhämtning. Dessa ingredienser gör Nocco till ett bra val för personer som tränar mycket och vill få en energi boost eller öka sin muskelmassa.

Hur kan man dricka Nocco?

Nocco kan drickas som en vanlig läskedryck eller som en pre-workout dryck före träning. Det rekommenderas att inte dricka mer än 3 burkar per dag då det innehåller koffein.

Fördelar med Nocco

  • Innehåller koffein för en energi boost
  • Innehåller BCAA för muskeluppbyggnad och återhämtning
  • Finns i en mängd olika smaker
  • Lätt att hitta och köpa
  • Populär bland träningsentusiaster

Sammantaget är Nocco en energidryck som innehåller koffein och BCAA, vilket gör den till ett bra val för personer som tränar och söker en energi boost och muskeluppbyggnad. Det finns många olika smaker att välja mellan och den är enkel att hitta och köpa. Det är viktigt att notera att det rekommenderas inte att dricka mer än 3 burkar per dag pga koffeininnehållet.