hh
Proteinbutik

Njie

Historia

Njie är ett svenskt livsmedelsföretag som grundades år 1997 med målet att erbjuda hälsosamma och naturliga produkter till konsumenter. Företaget har sedan dess vuxit och utvecklats, och idag är Njie en av Sveriges ledande aktörer inom hälsosamma livsmedel.
De är ett snabbt växande företag som kan mycket inom träning och hälsa. De har produkter inom kosttillskott, träningskläder, proteintillskott.

Sortering:
1 av 3

Njie – Ett svenskt livsmedelsföretag med fokus på hälsosamma produkter

Produkter

Njie erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive müsli, havregrynsgröt, bars, smoothies, nötter och frön. Deras produkter är gjorda med naturliga ingredienser och utan tillsatser eller konserveringsmedel. Njie är också kända för sin höga andel av ekologiska ingredienser och för sin fokus på glutenfria och veganska alternativ.

Hållbarhet

Njie har alltid haft en stark förankring i hållbarhet och miljömedvetenhet. Företaget arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att använda ekologiska ingredienser, förpacka sina produkter i återvinningsbar förpackning och arbeta med lokala leverantörer. Njie är också medlem i Svenskt Sigill, ett svenskt märke för ekologiska produkter.

Framgångar

Njie har vuxit kraftigt under årens lopp och är idag ett av Sveriges ledande varumärken inom hälsosamma livsmedel. Deras produkter finns tillgängliga i flera stora svenska livsmedelskedjor och de har också etablerat sig på den internationella marknaden. Njie har också fått många utmärkelser för sina produkter och sin hållbarhet, inklusive Guldmedalj för Bästa Müsli på The Nordic Organic Food Fair.

Varumärkeskännedom

Njie är ett välkänt varumärke i Sverige och har en stark närvaro på sociala medier och i reklam. Deras varumärke är förknippat med hälsosamma, naturliga och ekologiska produkter, och de har skapat en lojal kundbas